Stoiximan Super League

Τσοκάνης: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού «έπλεξε» με δηλώσεις του ο παίκτης της Κέρκυρας, Τάσος Τσοκάνης, μετά την αναμέτρηση απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ως την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό με δηλώσεις του ο παίκτης της Κέρκυρας, Τάσος Τσοκάνης.

«Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ξέραμε τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Με βάση αυτά που μας είπε ο προπονητής και με το πάθος και τη θέληση που δείξαμε, σταθήκαμε πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε μεγάλο διάστημα του αγώνα και φάνηκε στη φάση που σκόραρε, κάτι που μας στοίχισε το αποτέλεσμα. Το γκολ προήλθε με ένα σουτ έξω από την περιοχή, δεν μπορείς να πεις ότι χάσαμε μαρκαρίσματα, ήταν μία ομαδική αδράνεια και ελευθερώθηκε. Δεν περιμέναμε από μία τέτοια απόσταση να βάλει γκολ, μπράβο του, σκόραρε και κέρδισε ο Ολυμπιακός», είπε αρχικά ο Τάσος Τσοκάνης.

Στην συνέχεια ο νεαρός παίκτης συμπλήρωσε: «Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό ό,τι ευκαιρία κάνεις πρέπει να σκοράρεις. Από τη στιγμή που δεν τα καταφέραμε προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ, αλλά αφού δεν σκοράραμε όλα τελείωσαν. Υπάρχει πικρία για την προσπάθεια που κάναμε, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε αυτή την προσπάθεια. Έχουμε απέναντί μας τέσσερις τελικούς, θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο για να σωθεί η ομάδα. Υπάρχει μία θετική αύρα στην ομάδα ότι μπορούμε να σωθούμε και θα το κυνηγήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x