Stoiximan Super League

Μητρόπουλος: «Μακάρι να μείνω στην ΑΕΚ»

Ανεπηρέαστος από τις «σειρήνες» άλλων ομάδων που ήδη έχουν αρχίσει να φτάνουν στ’ αυτιά του δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος.

Καθόλου χώρο στο μυαλό του για να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο από την παραμονή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα δεν έχει ο Παύλος Μητρόπουλος.

Μιλώντας στη NOVA μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (0-0), ο νεαρός χαφ τόνισε ότι το σημερινό αποτέλεσμα ίσως ήταν καλύτερο από τη νίκη -απ’ την άποψη πως θα κρατήσει σε εγρήγορση την ομάδα.

Αναφερόμενος, δε, στο θέμα του δανεισμού του, ευχήθηκε να ‘χει θετική κατάληξη και να παραμείνει στην ΑΕΚ.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μητρόπουλος

Για την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό: «Σίγουρα η ήττα θα ήταν το χειρότερο για εμάς. Η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που μας βόλευε πολύ και η νίκη θα ήταν κάτι το σωτήριο, θα έλεγα. Αλλά με την ισοπαλία κάνουμε ένα μεγάλο βήμα. Ίσως είναι και καλύτερα που ήρθαμε ισόπαλοι, για να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος».

Για την κακή εικόνα της ομάδας εκτός έδρας: «Η ΑΕΚ έχει αλλάξει πολλά πράγματα από τον Δεκέμβρη κι έπειτα, ενώ και στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει βελτιωθεί πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στην ισοπαλία».

Για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και για την παραμονή του στην ΑΕΚ: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι να οριστικοποιηθεί η παραμονή της ΑΕΚ, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Σέβομαι την ιστορία της ΑΕΚ, σέβομαι ό,τι μου πρόσφερε αυτή η ομάδα μέχρι στιγμής και όταν τελειώσουν όλα με το καλό, θα τα βάλουμε όλα κάτω και μακάρι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σίγουρα είναι ωραίο όταν είσαι σε μία τέτοια μεγάλη ομάδα -ακόμα και ως δανεικός, όπως είμαι εγώ. Μακάρι η διοίκηση της ΑΕΚ να τα βρει με τον Παναιτωλικό, ώστε να μπορώ κι εγώ να μείνω στην ομάδα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x