Stoiximan Super League

«Είχαμε διαιτητικές εφευρέσεις»

Αρκετά σοβαρά διαιτητικά λάθη επισήμανε για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Λανθασμένες αποφάσεις που σε αρκετές περιπτώσεις πιθανώς να έκριναν και αποτελέσματα είχαμε στους επτά πρώτους αγώνες της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

«Είχαμε κάποιες εφευρέσεις, κάποια μαγικά», δήλωσε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Παναγιώτης Βαρούχας, αναφερόμενος κυρίως σε λάθη που έγιναν στα ματς Βέροια-Κέρκυρα, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-Πλατανιάς και Λεβαδειακός-ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό και στους Μηνά Τσαμόπουλο και Μιχάλη Ηλιού:

Άρης-Πανθρακικός: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που από πριν μύριζε μπαρούτι. Ο Μάνταλος πήγε πολύ καλά, δεν έκανε λάθη, ενώ έκανε σωστή διαχείριση και ήταν σωστός στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του και αυτό είναι πολύ θετικό. Σωστοί ήταν και οι βοηθοί.

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Δασκαλόπουλος επέστρεψε μετά από δίμηνη αποχή λόγω τραυματισμού. Έπεσε στα βαθιά και επέπλευσε. Ήταν πολύ καλός».

Παναθηναϊκός-Πλατανιάς: Ο Τριτσώνης είχε μια σειρά καλών διαιτησιών, αλλά του ξέφυγε ένα χέρι-πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να επεμβαίνουν οι βοηθοί. Ο Τριτσώνης μάλλον δεν είχε καλή θέση, αλλά ο βοηθός του, ο Τάτσης, έπρεπε να του το υποδείξει. Στον άλλο βοηθό, στον Ακρίβο, ξέφυγε μία φάση που κακώς έδωσε οφσάιντ κατά του Πλατανιά».

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος: Ο Θάνος είναι καλός διαιτητής και είχε καλή διαιτησία. Στο 91’, ωστόσο, έπρεπε να αποβληθεί ο Ντιέ που γύρισε και χτύπησε σκόπιμα αντίπαλο. Η φάση έγινε μπροστά στον τέταρτο, τον Στυλιάρα, που έπρεπε να βοηθήσει τον διαιτητή.

Λεβαδειακός-ΑΕΚ: Στο 25’ ζητά πέναλτι η ΑΕΚ σε τράβηγμα του Χοσέμι στον Πετρόπουλο. Το μαρκάρισμα είναι εκτός περιοχής, αλλά έπρεπε να δοθεί κόκκινη κι όχι κίτρινη κάρτα, γιατί η επόμενη κίνηση του παίκτη της ΑΕΚ ήταν το γκολ.

Βέροια-Κέρκυρα: Εκεί έγινε μία εφεύρεση από τον Δημητρόπουλο. Ένα επιθετικό φάουλ έγινε πέναλτι. Κι εδώ ο βοηθός, ο Τσολάκης, μπορούσε να βοηθήσει το διαιτητή. Είναι μια απόφαση, μια κατηγορία.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ο Σιδηρόπουλος είχε ένα καλό βράδυ. Ήταν από τις καλύτερες διαιτησίες που έχει κάνει, έκανε σωστή διαχείριση με εξαίρεση δύο περιπτώσεις που έπρεπε να τιμωρηθεί με κάρτα ο Κάτσε. Ο δεύτερος βοηθός, ο Σωτηρόπουλος, σήκωσε λανθασμένο οφσάιντ σε μία φάση στο τέλος που ο Καμαρά έφυγε πίσω από τη σέντρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x