Champions League

6ος όμιλος: Ώρα να γίνει... Ευρωπαία η Νάπολι

Στην Ιταλία έχει 6 στα 6 και πλέον η Νάπολι καλείται να δείξει την ιταλική φινέτσα της και στην Ευρώπη, απέναντι στη Φέγενορντ. Έτοιμη να «καθαρίσει» από νωρίς είναι Σίτι, που υποδέχεται τη Σαχτάρ.

Μπαρουτοκαπνισμένη είναι στο ξεκίνημα της χρονιάς η Μάντσεστερ Σίτι, που παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και αυτό θέλει να διατηρήσει και στο αποψινό ματς απέναντι στη Σαχτάρ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να κάνει το 2 στα 2 στους ομίλους του Champions League και επί της ουσίας από νωρίς να έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση της κορυφής και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Άλλωστε, με την τεσσάρα στη Φέγενορτντ στην πρεμιέρα, η Σίτι έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της.

Εκτός θα μείνει ο τραυματίας Γκουντογκάν, αλλά και ο Κομπανί για τους «πολίτες» , ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μεντί. Από την άλλη η Σαχτάρ, θα παραχθεί στο «Έτιχαντ» χωρίς τον Σρνα που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ματς με τη Νάπολι και έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Νάπολι υποδέχεται την Φέγενορντ και ψάχνει την πρώτη της νίκη. Οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν στην πρεμιέρα στην Ουκρανία από τη Σαχτάρ και δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια στο ξεκίνημα. Στην Ιταλία, τα πάνε περίφημα, έχοντας το 6 στα 6 και θέλουν να βγάλουν και στην Ευρώπη λίγο από την φινέτσα τους.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν υπολογίζει τον τραυματία Μίλικ, ενώ ο Φαν Μπρόνκχοστ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μποτεγκίν.

Τα παιχνίδια του ομίλου

Νάπολι – Φέγενορντ
Μαν. Σίτι – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Βαθμολογία

Μαν. Σίτι 3
Σαχτάρ 3
Νάπολι 0
Φέγενορντ 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x