Ιταλία

Aλέγκρι: «Ο Κριστιάνο αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που, σύμφωνα με τον προπονητή της Γιουβέντους, αξίζει να κατακτήσει την «Χρυσή Μπάλα»!

«Πάτημα» για να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, κατά τη διάρκεια μιας διαφημιστικής εκδήλωσης.

Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους εξήρε τον Πορτογάλο και προσπάθησε με τις δηλώσεις του να βελτιώσει τις πιθανότητες που έχει για να κατακτήσει την «Χρυσή Μπάλα».

«Ο Κριστιάνο την αξίζει για όλα όσα έχει κάνει. Για τα γκολ που έχει πετύχει, τα τρόπαια που έχει κατακακτήσει, που τον καθιστούν και την φετινή σεζόν, παγκόσμιας κλάσης. Μας έχει πάει σε άλλο επίπεδο γιατί μας προσέδωσε εμπειρία και ανέβασε το επίπεδο όλων», δήλωσε ο προπονητής των «Μπιανκονέρι», που ελπίζει ότι με τη βοήθεια του 33χρονου σταρ θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει με την ομάδα.

«Έχουμε δύο στόχους. Πρώτον τη Serie A, η οποία έχει δρόμο ακόμα και δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί υπάρχουν υπάρχουν σπουδαίες ομάδας όπως η Νάπολι, όπου ο Αντσελότι συνεχίζει το έργο του Σάρι και η Ίντερ, η οποία έχει βελτιωθεί πολύ», συνέχισε ο Αλέγκρι.

«Ο άλλος στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που αφήνουν περισσότερο χώρο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε καθώς υπάρχουν μερικοί πολύ ισχυροί υποψήφιοι όπως η Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να είμαστε καλοί, αλλά και τυχεροί» κατέληξε.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x