Stoiximan Super League

Aλεξίου: «Σημαντική στιγμή για εμάς, είμαστε ικανοποιημένοι»

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, τοποθετήθηκε μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης των 20 εκατ. ευρώ για την Αγιά Σοφιά.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, τοποθετήθηκε μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης των 20 εκατ. ευρώ για την Αγιά Σοφιά, εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

«Ειμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Για εμάς είναι μια σημαντική στιγμή. Είναι κάτι το οποίο είχε εξαγγελθεί από τον κ. Σγουρό. Είναι όμως μία υπόσχεση που υλοποιήθηκε από την ηγεσία της κ. Δούρου. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προχωρήσουμε όπως ορίζει ο νόμος και οι διατάξεις της Περιφέρειας για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό το έργο που αποτελεί όραμα για όλους τους Ενωσίτες: Ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που μας έχει λείψει πάρα πολλά χρόνια, το οποίο είναι συνυφασμένο με την ιστορία και τον πολιτισμό. Η ΑΕΚ εκφράζει τον πολιτισμό. Πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό θα μπορούμε να είμαστε ξανά μέσα στο σπίτι μας, με υψηλή και μόνιμη καλεσμένη την κ. Δούρου και όσους συνετέλεσαν στην κατασκευή του. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ιστορία της ΑΕΚ», ανέφερε ο Αλέξης Αλεξίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x