Αγγλία

All in από Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ

Το Skysports αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση-ρεκόρ για τα… μάτια του Χάρι Μαγκουάιρ.

Σε τέσσερις εκπνέει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στο νήμα!

Όπως αναφέρει το έγκυρο Skysports, οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζουν την πρότασή τους προς τη Λέστερ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ!

Υπογραμμίζεται, μάλιστα, πως στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο γνωρίζουν ότι το ποσό που θα πρέπει να προσφέρουν στη Λέστερ για τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό θα πρέπει να ξεπερνά τα 75 εκατ. λίρες που είχε δώσει πριν μήνες η Λίβερπουλ για τον Φάιν Ντάικ. Κάτι που σημαίνει πως η ενδεχόμενη μεταγραφή του Μαγκουάιρ θα αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου για αμυντικό…

Εδώ και καιρό ο 25χρονος στόπερ είναι νούμερο ένα στόχος του «special one» αφού εκτιμά τις ικανότητές του, γνωρίζει τα… λημέρια στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ προέρχεται και από εκπληκτικό Μουντιάλ με τα «τρία λιοντάρια».

Σαν εναλλακτική «παίζει» ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ της Τότεναμ, ωστόσο όλα δείχνουν πως μέχρι την Πέμπτη (9/8), η Γιουνάιτεντ θα έχει κάνει την κίνησή της για τον Μαγκουάιρ που αποτελεί… διακαή πόθο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x