Stoiximan Super League

«Athens Alive» και στη… Ρώμη!

Την ώρα που το στοίχημα του «Athens Alive» βρίσκεται σε προσπάθεια υλοποίησης από την RED STONE, μια παρεμφερής ιδέα «γεννήθηκε» στην και Ιταλία, όπως αποκαλύπτει ο Μαρκ Αλεξάντερ μέσω του sport-gm.gr

Μεγάλο στόχο για την RED STONE αποτελεί η ολοκλήρωση του σχεδίου που βρίσκεται στα σκαριά, αναφορικά με το Athens Alive. Το κονσορτσιουμ συνεχίζει να δουλεύει σταθερά και αθόρυβα με τους εμπλεκόμενους φορείς, για την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει ενώ όλα δείχνουν πως οι δραστηριότητες του ξεπερνούν τα στενά ελληνικά σύνορα...

Του Νίκου Παγκάκη

Το sport-fm.gr αποκαλύπτει πως η RED STONE σε συνεργασία με τον δισεκατομμυριούχο Αμερικανό επιχειρηματία Τζέιμς Παλότα -ιδιοκτήτη της Ρόμα και των Μπόστον Σέλτικς- έχει στα σκαριά ένα αντίστοιχο πρότζεκτ, με αθλητικές και επιχειρηματικές συνισταμένες, για την «αιώνια πόλη». Ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που εφόσον ολοκληρωθεί θα προσθέσει διαφορετικό χρώμα στην όψη της Ιταλικής πρωτεύουσας.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες από την -νέα- έλευση του Μαρκ Αλεξαντερ στη χώρα μας , για την πραγματοποίηση επαφών στο πλαίσιο του φιλόδοξου πρότζεκτ του Athens Alive που αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα για το κονσορτσιουμ και τους συμπαίκτες που το απαρτίζουν.

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Red Stone, τον Μαρκ Αλεξαντερ , με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην γειτονική Ιταλία, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

- Κύριε Αλεξαντερ επικοινωνήσαμε μαζί σας με αφορμή ένα μεγάλο νέο πρότζεκτ που αναπτύσσεται στην Ρώμη, σύμφωνα με τις πληροφοριές μας, παρεμφερές με αυτό της Αθήνας. Θα θέλαμε να μας πείτε δυο λόγια για αυτό εάν ισχύει αλλά και τη συνεργασία που προέκυψε με τον κ. Παλότα, ο οποίος κατέχει περίοπτη θέση στο αθλητικό στερέωμα;

«Σε ότι αφορά το πρότζεκτ της Ρώμης με τον κύριο Παλότα, υπάρχουν παραλληλισμοί και είναι πολύ εντυπωσιακό. Ο ίδιος έχει μια σπουδαία ομάδα και είναι ένα σπουδαίο μυαλό. Μας αρέσει και το πρότζεκτ αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ιδιωτικά θέματα και να τα δημοσιοποιήσουμε», τόνισε ο Μαρκ Αλεξάντερ και συνέχισε:

«Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ό,τι το πάθος της RED STONE και του Athens Alive παραμένει ανεπηρέαστο. Προσπαθούμε να προχωρήσουμε και δεν μπορεί κάτι άλλο να επηρεάσει την Ατζέντα μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην Αθήνα και ακόμη περισσότερο μας εμπνέει το πρότζεκτ του Athens Alive».

- Σε ό,τι αφορά στο εν Ελλάδι σχέδιο σας, το Athens Alive, υπάρχει κάποια τελευταία εξέλιξη;
«Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να προετοιμάσουμε το πρότζεκτ για το διεθνή διαγωνισμό του Ολυμπιακού Σταδίου. Το Athens Alive θα φέρει στην Ελλάδα και στις επιχειρήσεις και τις αθλητικές κοινότητες, εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης , που θα συνεχίσουν την κληρονομιά των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακων αγώνων του 2004. Οι Ολυμπιακοί αγώνες έφεραν την Αθήνα στο κέντρο του κόσμου και όλοι επικεντρώθηκαν σε αυτή την πόλη. Το Athens Alive θα βοηθήσει να γίνει το ίδιο με τον δικό του διαφορετικό τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x