Stoiximan Super League

Athens Alive: Το χρονοδιάγραμμα, το ΣτΕ και η νέα πρόταση του Γιαννακόπουλου

Τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του Athens Alive στο ΟΑΚΑ, τα εμπόδια και η νέα πρόταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ένα σημαντικό βήμα για να πάρει σάρκα και οστά το σχέδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ξένων συμπαικτών του για το ΟΑΚΑ ήταν η χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης, η οποία ουσιαστικά άναψε το πράσινο φως για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Πλέον στο τραπέζι μπαίνουν μια σειρά από θέματα. Όσον αφορά στο χρονικό πλαίσιο, το χρονοδιάγραμμα του Athens Alive δεν είναι σαφές, όμως είναι ξεκάθαρο ότι τα γραφειοκρατικά ζητήματα θα πάρουν χρόνο. Συγκεκριμένα, οι εργασίες της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής θα κρατήσουν 4-6 μήνες, ενώ ανάλογο χρονικό διάστημα θα απαιτηθεί για τη σύνταξη του Προεδρικού διατάγματος και τον έλεγχο του από το ΣτΕ.

Στο θέμα του Συμβουλίου της Επικρατείας η κυβέρνηση πριν τεθεί ο νόμος του Athens Alive προς ψήφιση στη Βουλά, θα φροντίσει να περάσει τον έλεγχο του ΣτΕ , ώστε να διορθωθούν τα όπια λάθη εγκαίρως και η νομοθεσία να είναι θωρακισμένη σε όλα τα επίπεδα.

Σε ότι αφορά τώρα την ΠΑΕ, η Livesport αναφέρει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπυολος θα επανέλθει με νέα πρόταση που θα αφορά στο μανατζμεντ της ΠΑΕ, καθώς μοιάζει δύσκολο να ζητήσει τις μετοχές, τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση για την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x