Γερμανία

Bild: «Στα… χνάρια του Νόιερ ο Νίμπελ, πάει ελεύθερος στη Μπάγερν»

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Αλεξάντερ Νίμπερλ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σάλκε, που λήγει το 2020, και θα πάει ως ελεύθερος στη Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα!

Ο Αλεξάντερ Νίμπελ ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές της Σάλκε, στο ισόπαλο 1-1 με την Κολωνία, προχθές το απόγευμα στην «Φέλτινς Αρένα», αποσπώντας τα εγκωμιαστικά σχόλια όλων.

Ωστόσο, το… καυτό ερώτημα για τους «κένιγκσμπλαου» παραμένει: για πόσο καιρό ακόμα θα βρίσκεται στο ρόστερ τους ο Γερμανός τερματοφύλακας; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Bild»… μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του!

Η αποχώρηση του Νίμπελ από τη Σάλκε με προορισμό τη Μπάγερν Μονάχου πιθανολογείται εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα, όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως ο 23χρονος πορτιέρο δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα από το Γκελζενκίρχεν, η οποία έχει ισχύ ως τον Ιούνη του 2020…

Ακολούθως, ο Νίμπελ θα μετακομίσει στους Βαυαρούς όντας ελεύθερος, ακολουθώντας τα… χνάρια του προκατόχου του Μάνουελ Νόιερ, που επίσης αποχώρησε από τη Σάλκε το 2011 με προορισμό τη Μπάγερν χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x