Στο Meeting που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, ανάμεσα στην UEFA και την Ένωση Συλλόγων Ευρώπης, θα συζητηθούν ριζικές αλλαγές στο Champions League σε ό,τι αφορά την προκριματική φάση της διοργάνωσης αλλά και τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Wall Street Journal και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του england365.gr, την Τρίτη, θα συζητήσουν στη Νιόν οι UEFA και ECA για το μέλλον της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με ορίζοντα το 2024.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θέμα της διεξαγωγής των αγώνων του τουρνουά τα Σαββατοκύριακα κι όχι μεσοβδόμαδα αναμένεται να είναι από τα κύρια θέματα συζήτησης, ενώ, θα παρουσιαστεί και σχέδιο για την ολοκληρωτική αλλαγή της διαδικασίας των προκριματικών αγώνων.

Βάσει του ρεπορτάζ, υπάρχει η σκέψη να υπάρξει ένα πολύ πιο κλειστό σύστημα που θα αφορά... υποβιβασμό και άνοδο. «Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι το meeting θα έχει μορφή... brainstorming session» όπως ανέφερε η UEFA δίχως να επεκταθεί για τα θέματα συζήτησης της συνάντησης της Τρίτης...

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ