Europa League

Eλ Καντουρί: «Έπρεπε να παίζαμε πιο έξυπνα»

Στην έλλειψη έξυπνου παιχνιδιού από τους παίκτες του ΠΑΟΚ απέδωσε την κακή ήττα από τη Σλόβαν στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο διεθνής Μαροκινός μέσος του «Δικεφάλου» τόνισε πως ήταν δεν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και μεν δεν έπαιξαν άσχημα, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρεί πως στο πρώτο μέρος έχασαν ευκαιρίες και στο δεύτερο έδωσαν περισσότερους χώρους και δεν κυκλοφορήσαν σωστά την μπάλα, ενώ περιμένει διαφορετική εμφάνιση στη ρεβάνς.

Αναλυτικά: «Περιμέναμε και γνωρίζαμε πως η Σλόβαν θα παίξει με αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι, πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι μας. Παρόλο που δεν κάναμε ένα τόσο κακό παιχνίδι, χρειάζεται και μπορούμε να κάνουμε πολλά παραπάνω...

Δεν θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κακό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες και δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, δώσαμε χώρο στη Σλόβαν να βγει στην αντεπίθεση, δεν δείξαμε υπομονή και εξυπνάδα να κρατήσουμε και να κυκλοφορήσουμε μπάλα και να βρούμε λύσεις στο 1/3 του γηπέδου.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα νέο προπονητή, νέο στυλ παιχνιδιού και προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Το σίγουρο είναι πως θα δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι για την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x