Αγγλία

Eτοιμάζει αλλαγές με Ελβετία ο Σάουθγκεϊτ

Μια τελείως διαφορετική Αγγλία, σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε τους Ισπανούς το προηγούμενο Σάββατο, φαίνεται πως θα παρατάξει απέναντι στην Ελβετία (11/9, 22:00) ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Μια τελείως διαφορετική Αγγλία, σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε τους Ισπανούς το προηγούμενο Σάββατο, φαίνεται πως θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Ελβετία (11/9, 22:00) ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

H φιλική αναμέτρηση κόντρα στους Ελβετούς προσφέρεται για… πειράματα και δοκιμές, κάτι που θα πράξει σε μεγάλο βαθμό ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιοντάριων».

Έτσι, στο αρχικό σχήμα της Αγγλίας θα επιστρέψουν, για την γραμμή της άμυνας, οι Αλεξάντερ-Άρνολντ και Τζέιμς Ταρκόφσκι, ενώ τη θέση του Τζο Γκόμες θα πάρει ο Κάιλ Γουόκερ

Εντελώς διαφορετική σύνθεση θα υπάρξει στο χώρο του κέντρου, όπου ο Σάουθγκεϊτ θα παρατάξει την «τριπλέτα» των Ντελφ, Ντάιρ και Λόφτους-Τσικ.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ως βασικός πλέον ο Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ισπανία.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x