Ισπανία

Football Leaks: Η Μπαρτσελόνα πληρώθηκε «χοντρά» για να παίξουν Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες σε φιλικά

Νέες αποκαλύψεις…

Τα Football Leaks συνεχίζονται με αποκαλύψεις για τον τρόπο που κινούνται και ενεργούν τα κορυφαία κλαμπ του πλανήτη.

Ρεπόρτερ του BBC έκανε γνωστό πως η Μπαρτσελόνα έκανε «χρυσά» deal για τα φιλικά που έδωσε στις ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2017, με τον όρο της συμμετοχής των πιο εμπορικών παικτών της, Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες.

Η «Μπάρτσα» συμμετείχε στο International Champions Cup, με τη συμμετοχή κλαμπ όπως η Γιουβέντους, η Μαν. Σίτι και η Παρί. Όμως είχε υπογράψει ειδικούς όρους για την παρουσία των τριών σταρ στα φιλικά με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στη Γουάσινγκτον και με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μαϊάμι.

Βάσει της συμφωνίας, η Μπαρτσελόνα θα εισέπραττε 4 εκατ. δολάρια για το πρώτο και 9,75 εκατ. δολάρια για το δεύτερο φιλικό αν και οι τρεις σταρ της ομάδας αγωνίζονταν σε τουλάχιστον ένα ημίχρονο και στα δύο παιχνίδια. Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες αγωνίστηκαν και στα δύο ματς φέρνοντας… άκοπα 14 εκατ. δολάρια στα ταμεία του συλλόγου.

Μάλιστα είχε προβλεφθεί πως αν δεν αγωνιζόταν ο Μέσι, η Μπαρτσελόνα θα έχανε 750.000 δολάρια, ενώ για τον Νεϊμάρ και τον Σουάρες αντίστοιχα το «πέναλτι» ήταν 600 και 450 χιλιάδες δολάρια αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x