Αγγλία

H Premier League απαγορεύει πανηγυρισμούς, φτύσιμο και ανταλλαγή εμφανίσεων

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας θέλει να επανεκκινήσει τα πρωταθλήματά της και σκέφτεται να λάβει ορισμένα μέτρα για να περιορίσει τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να επανεκκινήσει τα πρωταθλήματά της θέλει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας.

Οι Άγγλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτόκολλο που θα εναρμονίζεται με τους κανόνες προστασίας των συμμετεχόντων και ψάχνουν να βρουν κάθε τρόπο και μέτρο για να μειώσουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την «Telegraph» και με πληροφορίες που επικαλείται σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, υπάρχουν σκέψεις για να απαγορευτούν τρία πράγματα ενός του αγωνιστικού χώρου ώστε να περιορίσουν ή να εξαλείψουν τον κίνδυνο.

Το πρώτο είναι ο ομαδικός πανηγυρισμός μετά την επίτευξη ενός τέρματος ή μιας πρόκρισης, ώστε να αποφευχθεί η επαφή διαρκείας μεταξύ παικτών ή ακόμη και μελών του προπονητικού επιτελείου. Το δεύτερο είναι να απαγορευτεί το φτύσιμο από τους ποδοσφαιριστές, κάτι που συνηθίζεται. Επίσης, ένα ακόμη μέτρο που αναμένεται να πάρουν οι Άγγλοι είναι να απαγορευτεί η ανταλλαγή εμφανίσεων μεταξύ των παικτών στο τέλος του αγώνα.

Στην Premier League υπάρχει η σκέψη για επιστροφή στις προπονήσεις ανά γκρουπ στις 18 Μαΐου και μένει να φανεί εάν αυτό θα αποφασιστεί στην σύσκεψη της Δευτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο διευθύνων σύμβουλος της ένωσης προπονητών, είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο επανεκκίνησης και υποστήριξε πως αυτό θα συμβεί μόνο αν τα ματς διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x