Champions League

H UEFA αποφασίζει για κυρώσεις σε Παρί και Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν ίσως αναγκαστούν να πωλήσουν ένα από τα αστέρια τους για να αποφύγουν κυρώσεις από την UEFA, εξαιτίας της παραβίασης του Financial Fair Play.

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται η απόφαση της UEFA, η οποία ενδέχεται να περιέχει κυρώσεις για την Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν για παραβίαση του Financial Fair Play.

Για να αποφύγουν την τιμωρία, η αγγλική και η γαλλική ομάδα ίσως αναγκαστούν να δώσουν ένα από τα μεγάλα τους αστέρια, όπως ο Νεϊμάρ, ο Εμπαπέ, ο Ντε Μπρόινε και ο Στέρλινγκ. Αυτό το ενδεχόμενο, πάντως, φαίνεται πως δεν υπάρχει στο μυαλό του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Η αντίδραση αυτή της UEFA οφείλεται στο γεγονός πως κανένας από τους δύο συλλόγους δεν έχει δεχτεί να συνεργαστεί, για να βρεθεί μία μέση λύση στην υπόθεση.

Πολλοί, πάντως, συνδέουν την πρόσφατη είσοδο του Αλ-Κελαϊφί στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το βλέπουν ως ελιγμό, για να αποφευχθούν τυχόν κυρώσεις για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, έχει ήδη πει ότι ο διορισμός του Αλ-Κελαϊφί στην Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, παραβιάζει «όλους τους εύλογους κανόνες χρηστής διακυβέρνησης».

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x