Γαλλία

H Παρί Σεν Ζερμέν έγινε… μόδα: όλο το Χόλιγουντ μετακόμισε στο Παρκ ντε Πρενς (photos)!

Με VIP club άρχισε να μοιάζει το Παρκ ντε Πρενς.

Έπειτα και από την άφιξη του Νεϊμάρ στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πλέον… μόδα. Και πολλοί είναι οι celebrities που συνωστίζονται στις σουίτες του γηπέδου της για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και, φυσικά, να… φωτογραφηθούν.

Μέχρι τώρα οι A-list celebrities εμφανίζονταν στα παιχνίδια των Λέικερς στο Λος Άντζελες για να «αναγκάσουν» τα φλας να αστράψουν και τις κάμερες να στραφούν πάνω τους. Έτσι οι εικόνες τους ταξιδεύουν εύκολα και ανέξοδα στα ΜΜΕ όλου του κόσμου.

Όμως έχουν πια και νέο… στέκι τους: το «σπίτι» της Παρί. Εκεί, δηλαδή, όπου ο Νεϊμάρ προσελκύει τους διάσημους φίλους του. Και το Παρκ ντε Πρενς θυμίζει Χόλιγουντ, επιβεβαιώνοντας ότι ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να αναδειχτεί και σε πανίσχυρο εμπορικό brand!

Γιατί όπου πάει ο Νεϊμάρ, πάνε και οι κάμερες. Και τα ματς της Παρί έχουν μετατραπεί σε σούπερ κοσμικά γεγονότα για τους Α-list celebrities.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Παρί με τη Ναντ βρισκόταν στις εξέδρες ο διάσημος ράπερ Τyga («πρώην» μίας εκ των Καρντάσιαν, της Κάιλι Τζένερ) μαζί με το τοπ μόντελ Μπάρμπαρα Πάλβιν.

Και το ίδιο βράδυ ο Νεϊμάρ με την παρέα του πήγαν στο πάρτι γενεθλίων του Tyga σε γνωστό πανάκριβο κλαμπ του Παρισιού.




Μέχρι και η Ριάνα αγάπησε ξαφνικά την Παρί. Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια κράτησε και σημαία της ομάδας στη σουίτα που την φιλοξένησε στο Παρκ ντε Πρενς!



Μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν επίσης έχουν αρχίσει να γίνονται φαν της ομάδας του Νεϊμάρ: η Κένταλ Τζένερ πήγε στο Παρκ ντε Πρενς φορώντας φανέλα της Παρί μαζί με το τοπ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ!



Εκεί βρέθηκε και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μαζί με το νέο αμόρε της, το πρώην μοντέλο Γιουνές Μεντζιμά.



Ακόμα και η αξεπέραστη Ναόμι Κάμπελ πήγε στο Παρκ ντε Πρενς μαζί με τον διάσημο μουσικό Λένι Κράβιτζ.



Και βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείψει από γηπεδικά και κοσμικά events η οικογένεια Μπέκαμ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x