Stoiximan Super League

H προπώληση των εισιτηρίων στο ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

Από τις 11 το πρωί θα ανοίξουν αύριο (16/09) τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Λάρισας , για να προμηθευτεί ο κόσμος εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.

Πληροφορίες αναφορικά με την προπώληση εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής (16/09) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έδωσε σήμερα, μέσω ανακοίνωσής της η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


« Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι την Κυριακή 16/9/2018 η προπώληση των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.

Προσοχή: Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά. Για την έκδοση τους απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

Τιμές:
VVIP - 60€
Δυτική κερκίδα - 30€
Ανατολική κερκίδα - 20€
Πέταλα - 10€

*** Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακαλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν εγκαίρως για να προμηθευτούν εισιτήρια από την προπώληση για να αποφύγουν τον συνωστισμό και τους εκνευρισμούς της τελευταίας στιγμής, καθώς επίσης να γνωρίζουν οπωσδήποτε τον ΑΜΚΑ τους για να μην καθυστερούν κατά τη διάρκεια της έκδοσης του εισιτηρίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x