Koriopolis

Koriopolis: Ξεκίνησαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων, Γενάρη η απόφαση

Επί της –ενοχοποιητικής- πρότασης της εισαγγελέως της έδρας τοποθετούνται από την Πέμπτη (13/12) οι δικηγόροι των κατηγορουμένων, με την απόφαση να αναμένεται με το νέο έτος.

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του Αχιλλέα Μπέου, συνεχίστηκε την Πέμπτη (13/12) στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η –σε δεύτερο βαθμό- δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, γνωστό και ως Koriopolis.

Οι αγορεύσεις των συνηγόρων θα συνεχιστούν την Παρασκευή (14/12) και την Τρίτη (18/12), ενώ το δικαστήριο έχει προγραμματίσει συνεδριάσεις και για τις 9, 10, 11 και 18 Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι αγορεύσεις και εντός του πρώτου μήνα του νέου έτους αναμένεται να ανακοινωθεί από το δικαστήριο και η τελεσίδικη απόφαση.

Θυμίζουμε ότι εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Ευδοκία Πούλου, έχει προτείνει να κηρυχθούν τελεσίδικα ένοχοι οι 25 εκ των κατηγορούμενων, μεταξύ των οποίων οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης, Γιάννης Κομπότης, Γιώργος Μποροβήλος, Δημήτρης Μπάκος, Νίκος Παντέλης κ.α.

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x