Αγγλία

Kρατά το αποτέλεσμα, όχι την εμφάνιση ο Κλοπ

Το νικηφόρο αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατάει από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Χάντερσφιλντ (1-0) ο Γιούργκεν Κλοπ.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατάει από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Χάντερσφιλντ (1-0) ο Γιούργκεν Κλοπ, που τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένη, αλλά και την πίστη πως αυτό θα συμβεί σε λίγο καιρό…

«Δεν ήταν ένα ιδιαίτερα καλό παιχνίδι για μας, ακόμα και αν κερδίσαμε 1-0. Μου φάνηκε πως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε σε πέντε, έξι, επτά περιπτώσεις ένα εύκολο γκολ με μια καλύτερη πάσα.

Η Χάντερσφιλντ έπαιξε πραγματικά καλά και έπρεπε να παλέψουμε, είμαι περήφανος για αυτό. Αλλά του είπα (σ.σ. του Ντέβιντ Βάγκνερ, τεχνικού της Χάντερσφιλντ) συγγνώμη μετά το παιχνίδι, όταν δώσαμε τα χέρια, γιατί ήμασταν λίγο τυχεροί…

Περιμένω από εμάς να τα πάμε καλύτερα. Όχι βάσει αποτελεσμάτων, αλλά από άποψη εμφανίσεων, και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε», ήταν το σχόλιο του Γερμανού τεχνικού με το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x