Ιταλία

Kριστιάνο: «Δεν μου λείπει η Μαδρίτη, είμαι ευτυχισμένος στο Τορίνο»

Για την μέχρι τώρα ζωή του στο Τορίνο και το ιταλικό πρωτάθλημα μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αποκάλυψε πως δεν του λείπει η Μαδρίτη.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό τη Γιουβέντους έναντι 100 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν μετράει 21 γκολ σε 35 συμμετοχές και δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα του Τορίνου.

Σε δηλώσεις του στη «DAZN» ο 34χρονος σταρ μίλησε για την ζωή στην Ιταλία, τις διαφορές μεταξύ Serie A και La Liga, και επισήμανε πως δεν του λείπει η Μαδρίτη.

«Δεν μου λείπει η Ισπανία. Τα πράγματα είναι ως έχουν, άφησα πίσω φίλους, ένα μεγάλο κλαμπ που με αγάπησε και με αγκάλιασε, αλλά δεν μου λείπει η χώρα, καθώς έχω τα ίδια και εδώ. Δεν ήταν δύσκολη η μετάβαση για εμένα. Κάθε μέρα έχει πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω πως έχω προσαρμοστεί. Εξ άλλου από τα 11 μου είμαι μακριά από το σπίτι, επομένως έχω μάθει. Η ζωή εδώ αρέσει τόσο σε εμένα, όσο στην οικογένεια μου, η οποία δείχνει ευτυχισμένη, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου για την μετάβαση του στη «Μεγάλη Κυρία».

Αργότερα, ο Κριστιάνο μίλησε για τις διαφορές μεταξύ του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος.

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να υπάρχει τόση ποιότητα στο πρωτάθλημα. Με εξέπληξε θετικά. Στην Ιταλία γενικά δίνουν περισσότερη βάση στην αμυντική λειτουργία και μετά κοιτάνε την επίθεση, σε αντίθεση με την Ισπανία, εκεί ρισκάρουν λίγο παραπάνω. Έχω αγωνιστεί και 5 χρόνια στην Αγγλία, αλλά θεωρώ πως εδώ είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x