Stoiximan Super League

MVP του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη ο Πασχαλάκης

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που ξεχώρισε από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως αποφάσισαν οι οπαδοί της ομάδας σε διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοτρώνης για την 16η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου στην Τρίπολη ήταν εξαιρετικός μετά το 60?, πέτυχε τρία γκολ και έφυγε με ένα διπλό πολύ κρίσιμο στην έκβαση του πρωταθλήματος. Το φάουλ του Βιεϊρίνια ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα, ο Μαουρίσιο ολοκλήρωσε ιδανικά μία αντεπίθεση για σεμινάριο, παίρνοντας την ασίστ από τον Μπίσεσβαρ , ενώ ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα διαμόρφωσε με αυτογκόλ το τελικό σκορ.

Πριν γίνουν όμως όλα αυτά τα φώτα είχαν πέσει πάνω σε έναν άλλον πρωταγωνιστή. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε μία εμφάνιση καριέρας και με κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του και την ομάδα του όρθια μέχρι οι επιθετικοί να βρουν τη λύση.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Πασχαλάκης δεν είχε αντίπαλο και με ποσοστό 76% κέρδισε τον ατομικό τίτλο. Ο μόνος από τους συμπαίκτες του που κατάφερε να πιάσει διψήφιο ποσοστό ήταν ο Τσούμπα Άκπομ , που στην πρώτη παρουσία στην 11άδα σε αγώνα της Super League Σουρωτή, ήταν εξαιρετικός κάνοντας πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x