Champions League

Marca: Δυσαρέσκεια στη Ρεάλ για Ρονάλντο

Στις τάξεις της Ρεάλ, στα αποδυτήρια αλλά και τη διοίκηση, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για όσα δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την κατάκτηση του Champions League.

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως αναφέρει (όχι όποια κι όποια εφημερίδα αλλά) η Marca, επικρατεί δυσαρέσκεια για τον Πορτογάλο σταρ μετά τη δήλωσή του για το μέλλον του λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Champions League.

Οι συμπαίκτες του σχολίαζαν αρνητικά τα λεγόμενά του τονίζοντας πως σε μια στιγμή χαράς για την ομάδα επέλεξε να τραβήξει πάνω του τα φώτα λειτουργώντας εγωιστικά. Ανάλογη είναι και η δυσαρέσκεια των διοικούντων, καθώς θεωρούν πως ο Πορτογάλος σταρ εδώ και μήνες προσπαθεί εμμέσως να κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο, ενώ βγάζει δυσφορία για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Νεϊμάρ.

Ο 33χρονος άσος φαίνεται πως κατάλαβε το λάθος του και να το αναγνώρισε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους συμπαίκτες του, ωστόσο είναι αλήθεια πως αρκετοί δεν τον συγχωρούν που προκάλεσε τέτοιο ζήτημα σε μια μέρα γιορτής για τη «βασίλισσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x