Stoiximan Super League

Marca: «Πάνε στην ΑΕΚ οι Λιβάγια και Αραούχο - Ο “Τσίνο” ζήτησε να επιστρέψει»

Επιμένουν οι Ισπανοί -πλέον και σε ένα από τα πιο έγκυρα Μέσα- για διπλό χτύπημα της ΑΕΚ με Λιβάγια-Αραούχο. Η Marca αναφέρει ειδικά για τον Αργεντινό ότι υπάρχει συμφωνία, κατόπιν πιέσεων που άσκησε.

Διαστάσεις που έφτασαν και σε ένα από τα πιο έγκυρα ΜΜΕ της Ισπανίας παίρνει η φημολογία περί διπλού «χτυπήματος» της ΑΕΚ με Λιβάγια και Αραούχο.

Παρόλο που από την «Ένωση» έσπευσαν να χαμηλώσουν το θέμα (μετά τη σχετική αποκάλυψη που έκανε ο δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ) οι Ίβηρες επιμένουν ότι το θέμα είναι υπαρκτό και μάλιστα πολύ κοντά στο να τελειώσει.

Σε δημοσίευμα λοιπόν της «Marca» για την επικείμενη μεταγραφή του Έλντερ Λόπες αναφέρεται επίσης ότι «οι Λιβάγια και Αραούχο θα τον συνοδεύσουν στην ΑΕΚ», με την παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στον ισπανικό σύλλογο να διευκολύνει τις εξελίξεις.

Ειδικά, δε, για τον «Τσίνο» (που αποτελεί τον μεγάλο καημό των φίλων της «Ένωσης») σημειώνεται ότι άσκησε πιέσεις για να επιστρέψει και παρουσιάζεται να έχει επιτευχθεί ήδη συμφωνία για ανανέωση του δανεισμού του».

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει

«Επιπρόσθετα οι δυο ομάδες διαπραγματεύονται τον δανεισμό του Μάρκο Λιβάγια και τη συνέχεια σε αυτόν του Σέρχιο Αραούχο. Η πρώτη σεζόν του Λιβάγια στην Primera Division δεν πήγε τόσο καλά όσο αναμενόταν. Γι’ αυτό η ομάδα των Καναρίων θέλει να του δώσει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και να πετύχει γκολ.

Οι καλές σχέσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Λας Πάλμας -εξαιτίας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς- διευκολύνουν τη διαδικασία. Από την πλευρά του, ο Αραούχο ζήτησε από τη Λας Πάλμας να συνεχίσει για μια ακόμα σεζόν στην Ελλάδα. Πηγές κοντά στον παίκτη παραδέχονται ότι στην Ελλάδα κατάφερε να επανέλθει σε φόρμα. Είναι χαρούμενος στην ομάδα, περισσότερο συγκεντρωμένος στο αθλητικό κομμάτι και επιπρόσθετα τον συναρπάζει το να συμμετέχει στην πιο σημαντική διοργάνωση της Ευρώπης (σ.σ. το Champions League).

Ο “Τσίνο” έχει αποφασίσει και η Λας Πάλμας έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Όπως είχε πει στη “Marca” ο Μανόλο Χιμένεθ στις 25 Μαΐου, “ο Αραούχο είναι ένας παίκτης που μπορεί να επιστρέψει”. Ο Ανδαλουσιανός έχει ήδη τον επιθετικό του»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x