Stoiximan Super League

Marca: «Συμφωνία Ολυμπιακού με Κουεγιάρ» (pic)

Η έγκυρη ισπανική εφημερίδα θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή. Τι ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Ιβάν Κουεγιάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει η έγκυρη ισπανική εφημερίδα στη διαδικτυακή της έκδοση, ο Ισπανός γκολκίπερ απάντησε θετικά στην πρόταση των «ερυθρόλευκων».

«Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν από τη μετακίνηση του Γκερέρο στην ομάδα του Πειραιά και έγιναν μέσω των ίδιων εκπροσώπων. Η απόφαση του Κουεγιάρ αποδίδεται στους καλούς οικονομικούς όρους, αλλά και στο γεγονός ότι ο νέος προπονητής της Λεγκανές, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, αναζητά καινούριο τερματοφύλακα. Παρότι στη Λεγκανές υπάρχει δυσαρέσκεια για τη μεταγραφή του Γκερέρο λόγω της στάσης του ατζέντη του, με τον Ολυμπιακό οι σχέσεις είναι καλές. Η μεταγραφή του Κουεγιάρ δεν έχει ακόμη κλείσει ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά ένα μικρό ποσό θα την ολοκληρώσει», αναφέρουν οι Ισπανοί.

Πάντως όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα την ενίσχυση σε άλλες θέσεις και δεν είναι αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις για τον συγκεκριμένο παίκτη, τονίζοντας πάντως ότι μπορεί να αποκτηθεί στη συνέχεια.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x