Γερμανία

«Mάτια» του Ολυμπιακού στις προπονήσεις της Βέρντερ…

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγριογιάννης βρίσκεται στη Βρέμη για να δει τις προπονήσεις της Βέρντερ και, φυσικά, τον Στέφανο Καπίνο!

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η τελευταία με υποχρεώσεις για τη Βέρντερ Βρέμης, για τη φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Λειψία αύριο το μεσημέρι, ενώ οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας έγιναν υπό... επιτήρηση.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αγριογιάννη, τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού ο οποίος είναι στη Γερμανία από το ξεκίνημα της εβδομάδας, προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τον τρόπο δουλειάς του ομολόγου του στη Βέρντερ, Κρίστιαν Φάντερ!

Παράλληλα, ο 39χρονος κόουτς είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον Στέφανο Καπίνο, τον οποίο γνωρίζει… απέξω κι ανακατωτά από τη συνεργασία τους κυρίως στον Παναθηναϊκό, αλλά και στους «ερυθρόλευκους»…

Μάλιστα, την Τετάρτη ο Αγριογιάννης είδε… live τον «Κάπι» να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το πρόγραμμα, προτού επιστρέψει την επόμενη ημέρα. Ενώ θα παρακολουθήσει δια ζώσης το αυριανό ματς και ακολούθως θα επιστρέψει στην χώρα μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x