Europa League

Mε νέο περίπατο και... τραυματισμό η Γιουνάιτεντ στους «16»

Αρνείται να χάσει η Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Μουρίνιο επικράτησε και στην έδρα της Σεντ Ετιέν (1-0) με τον σκόρερ Μικιταριάν να αποχωρεί τραυματίας και να είναι αμφίβολος για τον τελικό του Λιγκ Καπ.

Πολλοί περίμεναν τη Γιουνάιτεντ να παραταχθεί με μια ενδεκάδα πολλών αλλαγών στην έδρα της Σεντ Ετιέν, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο όχι μόνο δεν έκανε ροτέισον, αλλά επέλεξε βασικούς ποδοσφαιριστές, κάνοντας περισσότερο μια πρόβα για τον τελικό κόντρα στη Σαουθάμπτον στις 26 Φεβρουαρίου για το Λιγκ Καπ.

Απόρροια της επιλογής του ήταν οι «κόκκινοι διάβολοι» να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη, με το κοντέρ να συνεχίζει να γράφει, καθώς στα τελευταία 25 ματς έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά και αυτή κόντρα στη Χαλ που δεν αποδείχθηκε καθοριστική, αφού η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε.

Η τελευταία επί της ουσίας ήττα ήταν κόντρα στη Φενέρ στην Τουρκία στις 3 Νοεμβρίου του 2016 και η καταγραφή συνεχίζεται.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χένρικ Μικιταριάν από ασίστ του Μάτα στο 16' διαμορφώνοντας το τελικό όπως αποδείχθηκε 1-0, ωστόσο δεν προέκυψαν ευχάριστα νέα για τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Αρμένιος επιτελικός χαφ αποχώρησε λεπτά αργότερα με μυϊκό τραυματισμό στον προσαγωγό, βάζοντας νέο πονοκέφαλο στον προπονητή του, ενώ τραυματίας αποχώρησε και ο Μάικλ Κάρικ.

Με τη Γιουνάιτεντ να προκρίνεται στους «16» του Europa League, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον τελικό της προσεχούς Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x