Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Κίεβο για τον αγώνα ρεβάνς της φάσης των 32 του UEFA Europa League κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στις 22 Φεβρουαρίου στο «Ολιμπίνσκι», 20.00 ώρα Ελλάδας) ότι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου από το Τμήμα Εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων - καθημερινές από τις 10:00 έως τις 17:00), πληρώνοντας με μετρητά (η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ) και προσκομίζοντας για κάθε εισιτήριο τα εξής στοιχεία, που είναι απαραίτητα σύμφωνα με την oυκρανική νομοθεσία:

• Ονοματεπώνυμο
• Αριθμός Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
• Τρόπος μετακίνησης (π.χ. αεροπορικώς)

Οι φίλαθλοι εκτός Αθηνών και όσοι είναι κάτοικοι εξωτερικού θα πρέπει να κάνουν τις κρατήσεις τους στις προαναφερθείσες ημερομηνίες μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 800-100-2121 από σταθερά και 210-6855830 από κινητά τηλέφωνα (καθημερινές από τις 10:00 έως τις 17:00) αναφέροντας για κάθε εισιτήριο τα παραπάνω στοιχεία και αφού προηγουμένως έχουν πληρώσει μέσω κατάθεσης το αντίτιμο των πέντε ευρώ για το κάθε εισιτήριο στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:

5102-075089-479
ΙΒΑΝ: GR4001721020005102075089479
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΕ ΑΕΚ
SWIFT BIC: PIRBGRAA

αναγράφοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σαν αιτιολογία το ονοματεπώνυμό τους και το λεκτικό ΝΤΙΝΑΜΟ-ΑΕΚ (παράδειγμα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ-ΑΕΚ).
Οι καταθέσεις μπορούν να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ενώ τελευταία ημέρα κατάθεσης είναι η Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου από Ελλάδα και η Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου από Κύπρο ή και το εξωτερικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: τυχόν έξοδα τραπέζης θα επιβαρύνουν τον αγοραστή-φίλαθλο, σε διαφορετική περίπτωση το Τμήμα Εισιτηρίων δεν θα μπορεί να προχωρήσει τη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων στους κατόχους τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων (για όσους τα αγοράσουν μέσω τραπεζικής κατάθεσης) θα γίνει στο Κίεβο με την προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου για κάθε φίλαθλο.

Το ξενοδοχείο στο οποίο θα γίνει η παραλαβή των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί μία βδομάδα πριν τον αγώνα.

Σημειώνουμε πως κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήρια του αγώνα εκτός από το GS Travel.

Σημειώνεται επίσης ότι την ημέρα του αγώνα (Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου) δεν θα γίνεται πώληση εισιτηρίων σε φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στο Κίεβο, χωρίς να έχουν ήδη μεριμνήσει για την αγορά των εισιτηρίων τους, ενώ σύμφωνα με την ουκρανική Αστυνομία δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο να πλησιάσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ