Stoiximan Super League

Nova σε Βασιλειάδη: «Επικίνδυνη η στάση της Super League, άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Την ανάγκη για άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος τόνισε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Πάνος Παπαδόπουλος.

Την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος από τις 31 Μαρτίου ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Πάνος Παπαδόπουλος από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στο περιθώριο της συνάντησης που είχαν οι δύο πλευρές στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο εκπρόσωπος της συνδρομητικής πλατφόρμας που έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, τόνισε ότι η διακοπή επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου, των ομάδων της Super League, που ούτως ή άλλως ζουν σε ένα σφιχτό οικονομικό περιβάλλον και φυσικά της Nova.

Ωστόσο, στο περιθώριο της συζήτησης των δύο πλευρών, η πλευρά της Nova κατηγόρησε ευθέως τη στάση της Super League μπροστά σε όλα όσα συμβαίνουν, χαρακτηρίζοντάς την «ανεύθυνη» και «επικίνδυνη», αφού δεν λαμβάνει μέτρα για την προστασία του προϊόντος. Μάλιστα, αναφέρθηκαν ως παράδειγμα τα όσα ανέφερε η Λίγκα στην επιστολή της προς τη Nova, στην οποία έλεγε μεταξύ άλλων ότι «… δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα» και ότι «… ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)».

Τέλος, αυτό που ζητήθηκε από τον Γιώργο Βασιλειάδη είναι αυστηρότερα μέτρα για τα φαινόμενα βίας, τα οποία έχουν απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα και επιπλέον να σταματήσει η μετάθεση ευθυνών της Λίγκας προς την Αστυνομία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x