Γενικά

O Μαντσίνι υποψήφιος για την εθνική Αγγλίας

Ο Σαμ Άλαρντάις αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παρουσιάζεται από τα ιταλικά Μέσα ως υποψήφιος να τον αντικαταστήσει.

Σύμφωνα με πηγές από την γείτονα χώρα, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι υποψήφιος για διάδοχος του Σαμ Άλαρντάις στην τεχνική ηγεσία των «Λιονταριών».

Μετά την απομάκρυνσή του από το «τιμόνι» της Ίντερ, ο Ιταλός προπονητής είναι χωρίς ποδοσφαιρική στέγη, ενώ δεν έκρυψε ποτέ την μεγάλη του επιθυμία να αναλάβει κάποια στιγμή Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

Η στιγμή αυτή ίσως να πλησιάζει, αφού ο Μαντσίνι παρουσιάζεται από τα ιταλικά Μέσα ως ένας εκ των προπονητών, τα προφίλ των οποίων εξετάζονται από την Ομοσπονδία της Αγγλίας για τη θέση του τεχνικού.

Στα συν του, το γεγονός πως γνωρίζει τις συνθήκες εργασίας, έχοντας θητεύσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως, δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα, με τα ονόματα των Άλαν Πάρντιου και Γκλεν Χόντλ να προηγούνται του γεννημένου στο Γέζι της κεντρικής Ιταλίας προπονητή.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x