Κύπελλο Ελλάδας

O Μπεντινέλι... υπέγραψε την πρώτη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης!

Την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο, αλλά και μέσα στη σεζόν γενικά, πέτυχε ο Απόλλωνας Σμύρνης, επικρατώντας με 5-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου, χάρη σε χατ-τρικ του Μπεντινέλι και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!

Την πρώτη του νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τη φετινή χρονιά πανηγύρισε ο Απόλλωνας Σμύρνης, που επικράτησε του Απόλλωνα Παραλιμνίου με το εντυπωσιακό 5-0, στη Ριζούπολη για τη δεύτερη αγωνιστική στον έκτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Τομάς Μπεντινέλι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής από πλευράς «ελαφράς ταξιαρχίας», καθώς έκανε χατ τρικ, ανοίγοντας τον… χορό των τερμάτων στο 19’, με σουτ από το ύψος της αντίπαλης περιοχής. Ενώ τέσσερα λεπτά μετά την επανέναρξη του ματς, ο Βραζιλιάνος επιθετικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κουτζαβασίλη, το εκτέλεσε και ευστόχησε…

Από σκόρερ, ο Μπεντινέλι έγινε δημιουργός στο 57ο λεπτό, στρώνοντας τη μπάλα στον επερχόμενο Ζοάο Πέδρο, που πέτυχε το 3-0 για τους γηπεδούχους, ενώ ο Μπεντινέλι… επέστρεψε στα γκολ στο 68’, με μια ακόμα πολύ ωραία ατομική του ενέργεια! Για να έρθει ο Κοντογιαννόπουλος, που είχε αντικαταστήσει τέσσερα λεπτά πριν τον Μπεντινέλι και να διαμορφώσει το τελικό 5-0, που δίνει στην ομάδα του ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με πολλές απώλειες στη Ριζούπολη, δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση και πλέον θα πρέπει να κερδίσουν το ματς με τον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης
: Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (69' Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεδερίκο (74' Ελ Χέλβε), Ναδάλες, Γκάρος (61’ Μάντζιος).

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τριανταφύλλου, Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Τριανταφύλλου (14’ Δέντσας), Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης (57' Καριοφύλης), Οκάν (82' Ορκάν), Ζυγκερίδης.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Τρίκαλα-Αστέρας 0-1
(33' Φερνάντες)

Απόλλων Σμύρνης-Απόλλων Παραλιμνίου 5-0
(19’, 49’ πεν., 68’ Μπεντινέλι, 57΄Ζοάο Πέδρο, 73΄ Κοντογιαννόπουλος)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1. Αστέρας Τρίπολης 6
2. Απόλλων Σμύρνης 4
3. Τρίκαλα 1
4. Απόλλων Παραλιμνίου 1

Η επόμενη αγωνιστική (05/12):
Τρίκαλα-Απόλλων Σμύρνης
Απόλλων Παραλιμνίου-Αστέρας Τρίπολης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x