Γενικά

O Ρόναλντ ντε Μπουρ κάνει Μεταμόσχευση Μαλλιών στη DHI

Η αραίωση στους κροτάφους είχε αρχίσει να εμφανίζεται από τα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ γινόταν ιδιαίτερα εμφανής όταν στεκόταν δίπλα στο δίδυμο αδερφό του.

Ο διεθνής Ολλανδός μέσος, Ρόναντ ντε Μπουρ, κατά τη διάρκεια της καριέρας του πέρασε από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ευρώπης, όπως τον 'Αγιαξ, τη Μπαρτσελόνα και τη Ρέιντζερς. Σήμερα είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα νέων του Άγιαξ και μέλος της ομάδας υποψηφιότητας του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελο 2022.

inner
Ρόναλντ και Φρανκ ντε Μπουρ, συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα

Η αραίωση στους κροτάφους είχε αρχίσει να εμφανίζεται από τα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ γινόταν ιδιαίτερα εμφανής όταν στεκόταν δίπλα στο δίδυμο αδερφό του – και πολύ συχνά συμπαίκτη – Φρανκ ντε Μπουρ.

inner
πριν τη DHI


Θέλοντας να αντιμετωπίσει οριστικά το πρόβλημα της τριχόπτωσής του ο πρώην διεθνής κατέφυγε στον ίσως πιο έμπειρο ιατρικό οργανισμό στον κόσμο, που ασχολείται αποκλειστικά με τις θεραπείες της τριχόπτωσης εδώ και 45 χρόνια, με εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς ανά τον κόσμο, 50+ κλινικές σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Ωκεανία, αλλά και με ελληνικές ρίζες.

Ο ντε Μπουρ χρειάστηκε μόλις μια μέρα για να κάνει Μεταμόσχευση Μαλλιών DHI Direct, και να επαναφέρει την εμφάνιση των μαλλιών του όπως ήταν πολλά χρόνια πριν.

Αρχικά έγινε εξαγωγή 1.498 τριχοθυλακίων από το πίσω μέρος του κεφαλιού, που συνήθως δεν επηρεάζεται από την τριχόπτωση, και στη συνέχεια αυτά εμφυτεύθηκαν ένα προς ένα στην περιοχή των κροτάφων που έπασχε από αραίωση, με τη χρήση ενός πολύ μικρού ειδικού εργαλείου, πατενταρισμένου από τη DHI.

Σε αντίθεση με παραδοσιακές τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών η DHI Direct είναι ελάχιστα επεμβατική και δεν απαιτεί τη δημιουργία τομών υποδοχής με νυστέρι ή ράμματα, και πλέον ούτε καν ξύρισμα του κεφαλιού. Η διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος γίνεται μόνο από γιατρούς, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από την Ακαδημία της DHI (μοναδική στο κόσμο Ακαδημία αποκατάστασης μαλλιών), ανώδυνη (γίνεται χρήση τοπικής αναισθησίας) και απολύτως ασφαλής.

Μάλιστα, όπως έχει αποδειχθεί από έρευνες της DHI, χάρη στα αυστηρά πρωτόκολλα διαδικασιών που έχει θεσπίσει η ίδια, επιφέρει την επιτυχή ανάπτυξη των τριχών που εμφυτεύονται σε ποσοστό 90%, όταν ο μέσος όρος των λοιπών τεχνικών που προσφέρονται σήμερα κυμαίνεται στο 50%.

inner
2 μήνες μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών DHI


inner
1 χρόνο μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών DHI


Ο πλήρης έλεγχος του βάθους, της κατεύθυνσης και της γωνίας τοποθέτησης των τριχοθυλακίων που προσφέρει το πατενταρισμένο εργαλείο της DHI εξασφαλίζει 100% φυσικό αποτέλεσμα, για το οποίο όμως ο ασθενής θα χρειαστεί να περιμένει λίγους μήνες μέχρι να αρχίσει να γίνεται ορατή η ανάπτυξη των νέων μαλλιών, και περίπου ένα χρόνο για το τελικό αποτέλεσμα.

inner

Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης οι ειδικοί της DHI επισημαίνουν ότι είναι απαραίτητη η ολοκληρωμένη διάγνωση του προβλήματος. Μόνο έτσι μπορεί να εξασφαλιστεί η βάση για την επιτυχή και μόνιμη θεραπεία της τριχόπτωσης. Για αυτό και η DHI έχει αναπτύξει ένα προηγμένο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης, το DHI UDSA.

Το UDSA εξετάζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά πριν από τον καθορισμό του κατάλληλου πλάνου θεραπείας, το οποίο μπορεί να ξεκινά από ένα απλό ενισχυτικό σαμπουάν και να φτάνει μέχρι τη μεταμόσχευση ή προσθετική μαλλιών, την ενδυναμωτική θεραπεία PRP ή και την προσομοίωση άμεσης πύκνωσης μαλλιών μέσω του DHI Micropigmentation.

inner

Το UDSA περιλαμβάνει εξέταση ψυχολογικών και μαθηματικών πτυχών, δερματολογική εξέταση και το DHI alopecia test κατά το οποίο εξετάζεται με μικροκάμερα η δότρια και η λήπτρια περιοχή και υπολογίζεται με ακρίβεια ο αριθμός των τριχών που χρειάζεται για να καλυφθεί η φαλακρή περιοχή, αλλά και ο αριθμός των διαθέσιμων τριχών στη δότρια περιοχή.

Με αφορμή την επέτειο των 45 χρόνων της, η DHI προσφέρει δωρεάν διάγνωση σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που υποφέρουν από τριχόπτωση. Για να κλείσει κάποιος ραντεβού στην πρότυπη κλινική DHI Αθήνας, μπορεί να καλέσει στο 2109211630 ή να επισκεφθεί το www.dhi.gr ή απευθείας την κλινική στην διεύθυνση Λεωφ. Βουλιαγμένης 30, Αθήνα 11743 (Νέος Κόσμος) – 200μ από τον σταθμό Ακρόπολη του μετρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x