Αγγλία

Oι… «κατοστάρηδες» του κλαμπ που μπήκε ο Κέιν

Σε ένα κλειστό κύκλο ποδοσφαιριστών ανήκει πλέον ο Χάρι Κέιν, καθώς έγινε μόλις ο 14ος που φτάνει τριψήφιο αριθμό τερμάτων φορώντας τη φανέλα μόλις μια ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε ένα κλειστό κύκλο ποδοσφαιριστών βρίσκεται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο Χάρι Κέιν, καθώς χάρη στο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λίβερπουλ (2-2) στο «Άνφιλντ», έγινε μόλις ο 14ος που φτάνει τριψήφιο αριθμό τερμάτων φορώντας τη φανέλα μόλις μια ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ…

Δικαίως οι προβολείς στο Νησί πέφτουν για ακόμα μια φορά πάνω στον Άγγλο στράικερ της Τότεναμ, ο οποίος μετράει πλέον 100 τέρματα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, και ενώ μιλάμε για ποδοσφαιριστή που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 25 του χρόνια!

Το να πετύχει επίσης το εν λόγω κατόρθωμα, σε μια εποχή όπου οι παίκτες δεν διστάζουν να αλλάξουν συχνά ποδοσφαιρική «στέγη», αλλά αποτελεί και ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο το να δένεται μακροχρόνια με έναν σύλλογο ένας παίκτης (πόσο μάλλον της κλάσης του 24χρονου επιθετικού).

Πλην της Τότεναμ, ο Χάρι Κέιν έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και με τη φανέλα της Νόριτς – ως δανεικός – την περίοδο 2012/13, χωρίς πάντως να καταφέρνει τότε να… «ματώσει» τα δίχτυα σε κάποιο ματς.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x