Ισπανία

Υποψήφιος για αντι-Αζάρ ο Φελίπε Άντερσον στη Ρεάλ Μαδρίτης

Για την περίπτωση του αριστερού επιθετικού της Γουέστ Χαμ, Φελίπε Άντερσον, θα κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, αν «ναυαγήσει» η υπόθεση του Εντέν Αζάρ.

Έτοιμη για παν ενδεχόμενο φαίνεται να είναι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την «Sky Sports», η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα κινηθεί για την απόκτηση του αριστερού επιθετικού της Γουέστ Χαμ, Φελίπε Άντερσον, σε περίπτωση που δεν υπάρχει θετική κατάληξη στην υπόθεση του Εντέν Αζάρ.

Ο 25χρονος σταρ, μετακόμισε από τη Λάτσιο στα «σφυριά» το περασμένο καλοκαίρι έναντι 38 εκατ. ευρώ και αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Από τότε, ο Βραζιλιάνος άσος μετράει 9 γκολ και 5 ασίστ του σε 35 συμμετοχές. Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι ξεκινάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, γυρνάει αρκετά πίσω για να βοηθήσει τόσο αμυντικά, όσο στην δημιουργία του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του.

Να σημειωθεί πως η Ρεάλ θα κινηθεί για τον Άντερσον αν και μόνο δεν υπάρξει συμφωνία με την Τσέλσι για τον Αζάρ. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ομάδας του Λονδίνου δεν θα συζητήσου με καμία ομάδα, αν δεν υπάρξει πρόταση που να φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x