Stoiximan Super League

Poll: Αποφασίστε εσείς για τον προπονητή στον Ολυμπιακό!

Να συνεχίσει με Βούζα ως το καλοκαίρι ή να πάει και σε 5η λύση για τον πάγκο του φέτος ο Ολυμπιακός; Ψηφίστε εσείς, στο poll του sport-fm.gr, τι -και ποιον- θα θέλατε στο «τιμόνι» των Πειραιωτών!

Πραγματική… ηλεκτρική καρέκλα εκείνη του προπονητή, φέτος, στον Ολυμπιακό!

Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση, μετά και τη νέα, κάκιστη εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Βασίλη Βούζα και να πάει και σε 5η επιλογή για τον πάγκο της στη σεζόν!

Αυτήν τη στιγμή, ωστόσο, το μόνο που υπάρχει είναι… σκέψεις και φήμες. Δεδομένα, όμως, στο λιμάνι εξετάζουν τις -λίγες, η αλήθεια είναι- λύσεις που έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή, προκειμένου ο Ολυμπιακός να βελτιωθεί άμεσα, ενόψει της συνέχειάς του σε πρωτάθλημα και κυρίως, στο Κύπελλο, όπου θα έχει σίγουρα ντέρμπι στα ημιτελικά.

Τα ονόματα, λοιπόν, που υπάρχουν στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, για να πάρουν τώρα το «τιμόνι», είναι… μετρημένα κουκιά: Φιλίπ Μοντανιέ, Χουάντε Ράμος και Άιτορ Καράνκα. Και οι τρεις άνεργοι, μετά τις απολύσεις τους από Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάλαγα και Μίντλεσμπρο, αντίστοιχα.

Ας βάλουμε, όμως, στην κουβέντα που γίνεται και τις εξής, άλλες επιλογές, που έχουν «παίξει» πρόσφατα (ακόμη και μετά την απομάκρυνση Μπέντο), για να δούμε τι θα θέλατε εσείς για τον πάγκο του Ολυμπιακού!

Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος συνεχίζει να… κυκλοφορεί ελεύθερος ή Βίκτορ Φερνάντεθ, που μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Λα Κορούνια, το 2015, έγινε επικεφαλής συντονισμού των ακαδημιών… κοτζάμ Ρεάλ Μαδρίτης;

Υπάρχει, επίσης και η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα λύση που ακούει στο όνομα Χαγκόμπα Αρασάτε. Περίπτωση που θυμίζει έντονα Μάρκο Σίλβα. Με το που… κρέμασε τα παπούτσια του, άρχισε την προπονητική και στην Ισπανία θεωρούν τον 38χρονο μεγάλο ταλέντο.

Θέτουμε στα υπόψη σας, φυσικά και τον πολύπειρο Χαβιέ Αγκίρε, που επιθυμεί να φύγει από τα ΗΑΕ, ώστε να δουλέψει ξανά σε τοπ επίπεδο, στην Ευρώπη. Υπό προϋποθέσεις, δε, υπάρχει και ένας Έλληνας στην… Αραβία, που θα μπορούσε να επιστρέψει στη «μαμά πατρίδα» και το όνομά του γράφτηκε πολύ πρόσφατα. Μιλάμε, σαφώς, για τον Γιώργο Δώνη.

Και για να έχετε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία, να μην ξεχάσουμε τον Μαρθελίνιο, αλλά και τον -γεννημένο στην Κομοτηνή- Τούρκο Χαμζά Χαμζάογλου, όπως και τον 48χρονο Ισπανό, Ραούλ Κανέδα Πέρεθ, που έχει συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τα ονόματα των δύο τελευταίων να προστίθενται τελευταία στην «ερυθρόλευκη» λίστα.

Μπορεί να θεωρείτε, ωστόσο, πως θα ήταν καλύτερο για τον Ολυμπιακό να συνεχίσει με τον Βασίλη Βούζα ως το καλοκαίρι και να ψαχτεί τότε, όταν θα έχει «ανοίξει» η αγορά, για κάτι καλύτερο.

Ιδού, λοιπόν. Το sport-fm.gr δίνει τον λόγο σε εσάς.




Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x