Αγγλία

Επανασύνδεση με Λαλάνα στη Λέστερ θέλει ο Ρότζερς

Την λήξη του συμβολαίου του Άνταμ Λαλάνα με τη Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι, θέλει να εκμεταλλευτεί ο Μπρένταν Ρότζερς εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για την επανασύνδεση τους στη Λέστερ.

Το τέλος της συνεργασίας μεταξύ Λαλάνα και Λίβερπουλ πλησιάζει και ο διεθνής μέσος δε φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης, καθώς δε βρίσκεται ψηλά στα πλάνα των πρωταθλητών Ευρώπης. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος θέλει να ξανά συνεργαστεί μαζί του, για χάρη της Λέστερ αυτή τη φορά.

Ο προπονητής των «αλεπούδων» γνωρίζει καλά τον 31χρονο Άγγλο, αφού ήταν εκείνος που τον έφερε στο «Άνφιλντ» το 2014, κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «κόκκινους». Η μεταγραφή του από την Σαουθάμπτον κόστισε 25 εκατ. ευρώ, επιτυχημένη επένδυση για τις 175 συμμετοχές και τα 22 γκολ που πέτυχε στην έως τώρα παρουσία του στο Μέρσεϊσάιντ.

«Ο Άνταμ είναι ένας φανταστικός παίκτης και μια προσθήκη που είχα κάνει εγώ στη Λίβερπουλ. Ξέρω τις δυνατότητες του από τότε που ήταν στις μικρές ομάδες της Σαουθάμπτον», δήλωσε ο Βόρειο-Ιρλανδός τεχνικός.


Επιμέλεια: Διονύσης Αργυρός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x