Ισπανία

SOS για οπισθοφύλακα εκπέμπει η Μπαρτσελόνα

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, μετά και τους τραυματισμούς των Βερμάελεν και Ουμτιτί.

Ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή χρειάζεται επειγόντως η Μπαρτσελόνα, καθώς μετά τους τραυματισμούς του Τόμας Βερμάελεν και του Σαμουέλ Ουμτιτί, υπάρχουν περιορισμένες λύσεις για τα μετόπισθεν.

Μόλις δύο μήνες μετά την πώληση των Γέρι Μίνα και Μάρλον Σάντος για ποσό σχεδόν 40 εκατομμυρίων ευρώ, η Μπαρτσελόνα επιστρέφει για να αναζητήσει κεντρικούς αμυντικούς στην αγορά.

Η ηλικία του Πικέ (τον Φεβρουάριο γίνεται 32), ο τραυματισμός του Βερμάελεν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου, καθώς και οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Ουμτιτί, αναγκάζουν τους «μπλαουγκράνα» να εκπέμψουν σήμα «SOS» για την υπεράσπιση της αμυντικής γραμμής, με τον Ματίας ντε Λιχτ να είναι ένα από τα βασικά ονόματα.

Ο 19χρονος αμυντικός του Άγιαξ, έχει έρθει στο προσκήνιο εδώ και λίγο καιρό για μια θέση στο κέντρο της άμυνας των Καταλανών, ωστόσο οι Ολλανδοί δεν θέλουν να απαλλαγούν από την παρουσία του στη μέση της σεζόν. Ακόμη κι αν γινόταν όμως αυτό θα σημαίνει υψηλό κόστος για τους «μπλαουγκράνα».

Αυτό που αναζητούν είναι έμπειρους παίκτες που τελειώνει το συμβόλαιό τους ή παίκτες με ρήτρα τερματισμού, ενώ τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Daily Mail» υπάρχει ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και για τον Τόμπι Αλντερβάιλερντ της Τότεναμ, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει με τον λονδρέζικο σύλλογο το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x