Ισπανία

Sport: Επανέρχεται για Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα!

Όχι, το σίριαλ δεν τελείωσε… Απλά παίρνει μετάθεση για το Γενάρη. Η Μπαρτσελόνα επανέρχεται για την αγορά του Φιλίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ, όπως αναφέρει η καταλανική Sport.

Ολική επαναφορά από την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο. Μπορεί το καλοκαίρι να μην κατέστη δυνατό να αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός από τη Λίβερπουλ, ωστόσο σύμφωνα με τη Sport έχει ήδη ανοίξει νέος κύκλος επαφών.

Όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν ενημερώσει πως συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Οι εκπρόσωποι του τελευταίου ενημέρωσαν τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ πως επιθυμία του συνεχίζει να είναι η μεταγραφή του στην «Μπάρτσα» και μάλιστα αυτή τη φορά ο αγγλικός σύλλογος φαίνεται πως είναι θετικός.

Το καλοκαίρι ο Γιούργκεν Κλοπ είχε κατορθώσει να μπλοκάρει τη μεταγραφή λέγοντας πως οι «κόκκινοι» θα κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά ήδη η ομάδα του έχει μείνει αρκετά πίσω και ίσως αυτό αλλάζει τα πλάνα. Πόσω μάλλον αν πέσουν στο τραπέζι και μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x