Ένα βήμα παραπέρα θέλουν να κάνουν στη χρήση του VAR στην Ιταλία.

Ο επικεφαλής της εφαρμογής του στα ιταλικά γήπεδα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και έκανε γνωστό ότι ο επόμενος στόχος μετά την χρήση του συστήματος στη Serie A είναι να προβάλλονται οι φάσεις και στις γιγαντοοθόνες των γηπέδων.

«Είμαστε ακόμη στην αρχή αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε και να το εξελίξουμε. Το πρότζεκ εφαρμόζεται και μάλιστα με θετικό τρόπο. Υπήρξαν δύο περιστατικά οφ-σάιντ σε παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το γκολ της Νάπολι σωστά δεν κατοχυρώθηκε και το ίδιο έγινε και με τον Μπονούτσι στην περίπτωση της Μίλαν. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που τα πράγματα πηγαίνουν και σίγουρα θα βελτιωθούμε», ανέφερε ο Ρομπέρτο Ροζέτι και συνέχισε:

«Το VAR και η εφαρμογή του είναι κάτι που φαίνεται ότι έχει ικανοποιήσει και τους οπαδούς των ομάδων. Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που θα πρέπει να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε, όπως με οφ-σάιντ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Το επόμενη βήμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να προβάλλουμε και τις εικόνες του VAR στις οθόνες των γηπέδων, έτσι οι οπαδοί και οι παίκτες να έχουν πλήρη και καθαρή άποψη για τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί και για ποιον αυτές ελήφθησαν», κατέληξε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ