Ισπανία

Zητά ακύρωση της μεταγραφής Γκριεζμάν η Ατλέτικο!

Μπλοκάρισμα της μεταγραφής Γκριεζμάν η Ατλέτικο, θεωρώντας ότι την εξαπάτησαν η Μπαρτσελόνα και ο 28χρονος ποδοσφαιριστής.

Μπορεί ο Αντουάν Γκριεζμάν να έκανε το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα στη φιλική ήττα (1-2) κόντρα στην Τσέλσι, ωστόσο, η Ατλέτικο υπέβαλλε αίτημα για την ακύρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν αποδείξεις ότι η Μπαρτσελόνα είχε συμφωνήσει για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή πολύ πριν την 1η Ιουλίου, όταν η ρήτρα αποδέσμευσης του Γκριεζμάν ήταν 200 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος διεθνής πήγε στην Μπαρτσελόνα για 120 εκατ. ευρώ, με την Ατλέτικο να αξιώνει τώρα 80 εκατ. ευρώ, καθώς και το μπλοκάρισμα της μεταγραφής, μέχρις ότου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

«Η Ατλέτικο εξέφρασε την αμφιβολία της για την εγκυρότητα της μεταγραφής του Γκριεζμάν. Υπάρχει ένας μηχανισμός, ο οποίος θα τεθεί σε λειτουργία, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα», τα όσα είπε αναλυτικά σε ραδιόφωνο της χώρας του ο Τέμπας.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας διερευνά όλες τις παραμέτρους και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το πολύκροτο ζήτημα του Γάλλου επιθετικού.

Eπιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x