Το στίγμα του ενόψει της νέας σεζόν έδωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε από την Πολωνία, όπου γίνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

«Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην προετοιμασία της ομάδας. Πραγματικά νιώθω όμορφα, επειδή το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ καλοί χαρακτήρες», ανέφερε αρχικά μέσω της Olympiacos TV και συνέχισε: «Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά για την ομάδα και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και το γνωρίζουμε όλοι αυτό και όλα τα παιδιά το έχουν καταλάβει, είναι συνειδητοποιημένοι. Πρέπει να το προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Ο έμπειρος στόχος αναφέρθηκε στους στόχους των Πειραιωτών, αλλά και στον ρόλο που έχει στην ομάδα: «Ο στόχος ο δικός μας είναι καταρχάς να περάσουμε στο Champions League και όπως ξέρουμε το να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και το νταμπλ αν είναι δυνατόν. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν, εφόσον είμαστε και υγιείς. Νομίζω ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλες τις διοργανώσεις. Αυτό που έχω με τον προπονητή και τον πρόεδρο είναι ότι πρέπει να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο αγωνιστικά, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια. Θα κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω τα παιδιά, αλλά και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ