Είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά της φετινής Γουλβς και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο Ανταμά Τραορέ μίλησε στην Mundo Deportivo και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του, λέγοντας πως δεν κλείνει την πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν κλείνω καμία πόρτα. Είμαι χαρούμενος στη Γουλβς. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα τόσο επαγγελματικά, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι εντυπωσιακό να δούμε το έργο των φυσιοθεραπευτών, τώρα που έρχεται η Ευρώπη. Αλλά αν πρέπει να πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα ήταν πρόβλημα. Θα αποφασίσω με βάση τις προσφορές που θα έρθουν», ανέφερε ο άσος των «Λύκων».

«Ήμουν στην Μπαρτσελόνα για δέκα χρόνια. Κάποια μέρα θα αναφέρω τους λόγους της αποχώρησής μου, αλλά είχαν να κάνουν με ορισμένες αποφάσεις κάποιων αξιωματούχων της διοίκησης. Υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Παρόλο που δεν έχω κάποιο αγκάθι ή δυσαρέσκεια προς την Μπάρτσα. Δεν θα είχε νόημα. Υπάρχουν πιο πολλές όμορφες αναμνήσεις, από ό, τι κακές», απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα επέστρεφε στους «μπλαουγκράνα».