Γενικά

«Ανταρσία» στην εθνική Βενεζουέλας

Τα άσχημα αποτελέσματα της εθνικής Βενεζουέλας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 δημιούργησαν αναστάτωση στους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Έτσι, δεκαπέντε διεθνείς, ανάμεσά τους και ο Ρόναλντ Βάργκας της ΑΕΚ, υπέγραψαν την Τρίτη ανακοίνωση με την οποία απειλούν να μη συμμετέχουν στις επόμενες υποχρεώσεις της εθνικής, εφόσον παραμείνει στην "κεφαλή" η νυν διοίκηση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Αφορμή για αυτό ήταν η δήλωση του προέδρου, Λαουρέανο Γκονσάλες, στην εφημερίδα «Diario Lider» πως: «Οι ποδοσφαιριστές επεξεργάζονται σχέδιο για να διώξουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας, Νοέλ Σανβινσέντε».

Στην ανακοίνωσή τους, οι 15 διεθνείς ποδοσφαιριστές χαρακτηρίζουν «ψευδείς και επιζήμιες για την τιμή τους τις ανωτέρω δηλώσεις», ενώ εκφράζουν και την «απογοήτευσή μας για την έλλειψη στήριξης από το τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας απέναντι σ' αυτές τις κατηγορίες.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν είμαστε σύμφωνοι με τη τωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε σε μία ατμόσφαιρα που την έχουν χαλάσει οι συγκεκριμένοι διοικούντες», ολοκληρώνεται η σχετική ανακοίνωση.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Τομάς Ρινκόν, Οσβάλντο Βισκαρόντο, Σαλομόν Ροντόν, Ρομπέρτο Ροσάλες, Σέσαρ Γκονσάλες, Λουίς Μανουέλ-Σέιχας, Φράνκλιν Λουσένα, Γκρέντι Περόσο, Χοσέφ Μαρτίνες, Χουάν Φαλκόν, Νικολάς Φεντόρ, Γκαμπριέλ Σιτσέρο, Ρόναλντ Βάργκας, Αλεχάντρο Γκέρα και Κριστιάν Σάντος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x