Γαλλία

«Αδειάζουν» την καταγγέλλουσα τον Νεϊμάρ για βιασμό οι πρώην δικηγόροι της

Το δικηγορικό γραφείο που είχε αναλάβει αρχικά την υπόθεση την εγκατέλειψε, καθώς το φερόμενο ως θύμα άλλαξε την κατάθεσή της.

Μετά τις καταγγελία για βιασμό από τον Νεϊμάρ που κατέθεσε μια γυναίκα στο Σάο Πάουλο και την απάντηση του Βραζιλιάνου σταρ που δήλωσε αθώος, νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με ΜΜΕ στη χώρα του καφέ, το δικηγορικό γραφείο που είχε αναλάβει αρχικά την υπόθεση εκ μέρους του φερόμενου ως θύματος την εγκατέλειψε, καθώς όπως αναφέρει στην πρώτη της καταγγελία εκείνη έκανε λόγο για βίαια μεν συμπεριφορά από τον ποδοσφαιριστή, αλλά για συναινετικό σεξ. Ωστόσο στη συνέχεια η ίδια λέγεται πως άλλαξε τους ισχυρισμούς της και άρχισε να κατηγορεί τον παίκτη για βιασμό.

Σε έγγραφο του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπούσε αρχικά την καταγγέλλουσα, αναφέρεται ότι έγινε συνάντηση με τους δικηγόρους του Νεϊμάρ με στόχο έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά αυτό απορρίφθηκε από την πλευρά του παίκτη. Στη συνέχεια, το φερόμενο ως θύμα προσέφυγε σε νέα δικηγόρο και στις 31 Μαΐου έγινε η καταγγελία που αυτή τη φορά αφορούσε βιασμό.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και μάλιστα αναμένεται να καλέσουν τον Νεϊμάρ για κατάθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x