Stoiximan Super League

Άντεξε ο ΟΦΗ, έχασαν και οι δύο

Στο «Χ» που δεν αρέσει σε κανέναν έμειναν ΟΦΗ και Λαμία! Οι Κρητικοί προηγήθηκαν και, τελικά, άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων μετά την ισοφάριση, με το τελικό 1-1 να κρατάει και τους δύο στον… πάτο

Μακριά από τα… τρίποντα έμειναν και στο μεταξύ τους ματς ΟΦΗ και Λαμία που έμειναν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τυχερό γκολ του Νέιρα στο 62 και οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες που κέρδισε έξυπνα ο Μαστούρ στο 80’.

Μάλιστα, πίεσαν για τη νίκη, χωρίς να καταφέρουν να λυγίσουν τις ισχυρές αντιστάσεις του ΟΦΗ.

Το αποτέλεσμα, πάντως, δεν αρέσει σε καμία από τις δύο ομάδες, που παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τα έξι πρώτα ματς του πρωταθλήματος, πάνω μόνο από τον Απόλλωνα Σμύρνης που δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ πήρε το δεύτερό του βαθμό, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ η Λαμία έφτασε τους τρεις, με τις ισάριθμες σερί ισοπαλίες των τελευταίων αγωνιστικών.

Το ματς:
Το σκληρό παιχνίδι ήταν αυτό που κυριάρχησε και περιόρισε κατά πολύ το θέαμα. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετά φάουλ από τα πρώτα λεπτά, αλλά και αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου, ενώ οι λιγοστές ευκαιρίες έγιναν κυρίως από στημένες μπάλες.

Η Λαμία διατήρησε ελαφρά υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο, χωρίς να καταφέρει να κάνει κάτι αξιοσημείωτο, πέρα από κεφαλιά του Μπαράλες μετά από κόρνερ του Επστάιν που σταμάτησε εύκολα ο Στρέζος.

Στο 20’ ο Αραβίδης συνδυάστηκε για πρώτη φορά με αξιώσεις με τον Πλατέλλα, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Σαράνοφ, ενώ στο 40’ ο Δημούτσος απείλησε με μακρινό σουτ που σταμάτησε στην αγκαλιά του Στρέζου.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ήταν ο πρωταγωνιστής και στη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Στο 42’ μπήκε μόνος από αριστερά στην περιοχή και έπιασε δυνατό σουτ που μπλόκαρε σωτήρια ο Σαράνοφ.

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας επενέβη ενστικτωδώς και στο γύρισμα του Αραβίδη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ λίγο πριν τη λήξη το σουτ του Νέιρα πέρασε απελπιστικά άουτ.

Η Λαμία στρίμωξε τον ΟΦΗ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μισού, όμως οι Κρητικοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν. Στο 62’ ο Πλατέλλας έβγαλε παράλληλη σέντρα στον Νέιρα, ο οποίος δεν έπιασε καλά το πλασέ, όμως από κοντά αιφνιδίασε τους Αντέτζο και Σαράνοφ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.



Η είσοδος του Μαστούρ στο 70’ ανανέωσε επιθετικά τη Λαμία, που άρχισε να πιέζει. Ο Αργεντινός, μάλιστα, ήταν αυτός που κέρδισε έξυπνα πέναλτι στο 79’, από μαρκάρισμα του Κοροβέση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες που νίκησε τον Στρέζο και έκανε το 1-1.



Στο 84’ το σουτ του Βάντερσον πέρασε άουτ, ενώ ο κεφαλιά του Μπαράλες στο 90’ κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ. Αντίστοιχη ήταν και η εξέλιξη στο σουτ που δοκίμασε ο Επστάιν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με την ισοπαλία να διατηρείται μέχρι τέλους.

Τα highlights του ματς


Λεπτό προς λεπτό



Οι συνθέσεις
Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας (61’ Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (54’ Καραμάνος), Επστάιν, Μπερτόλιο (70’ Μαστούρ), Μπαράλες.
Στον πάγκο οι: Μελισσάς, , Καρυπίδης, , Πλιάτσικας, , Τσούκαλος.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (83’ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Βουό, Πλατέλλας, Αραβίδης (60’ Ντίνας), Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Νέιρα (72’ Παπαστεριανός), Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Σωτηρίου, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, , Σασί.

Διαιτητής:Άγγελος Ευαγγέλου
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x