Ισπανία

Αντεπίθεση στον Ζιντάν ο μάνατζερ του Μπέιλ

Τα όσα είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν για τον Γκάρεθ Μπέιλ, είχαν ως αποτέλεσμα την «έκρηξη» του μάνατζέρ του, Τζόναθαν Μπαρνέτ, χαρακτηρίζοντας τον Γάλλο προπονητή, αχάριστο…

Ξεκίνησε ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Ζινεντίν Ζιντάν και τον μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπαρνέτ.

Με αφορμή τη δήλωση... «Και αύριο αν μπορεί να φύγει θα ήταν το καλύτερο», ο ατζέντης του Μπέιλ μίλησε στην AS και έκανε αντεπίθεση στον Γάλλο προπονητή χαρακτηρίζοντάς τον αχάριστο ως προς το πρόσωπο του πελάτη του.

«Ο Ζιντάν είναι αχάριστος με τον Μπέιλ» τόνισε ο Μπαρνέτ, συμπληρώνοντας πως: «Εάν ο Γκάρεθ Μπέιλ φύγει θα το κάνει επειδή το θέλει ο ίδιος, όχι επειδή ο Ζιντάν και η Ρεάλ Μαδρίτης τον πιέζουν».

Καυστικός και αυστηρός ήταν με τα λεγόμενά του ο εκπρόσωπος του 30χρονου άσου και συμπλήρωσε επίσης για το μέλλον του σε κάποια άλλη ομάδα πως: «Παραμένει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και το μέλλον του θα είναι σε ένα σπουδαίο κλαμπ».

Πρόσφατα γράφτηκαν οι ομάδες των, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ, στα πιθανά κλαμπ που ενδιαφέρονται για τον Μπέιλ. Ωστόσο ο εκπρόσωπός του δεν ανέφερε τίποτα και δεν απάντησε σε καμία τέτοια ερώτηση, μη θέλοντας να αποκαλύψει το παραμικρό για την ενδεχόμενη επόμενη ομάδα του άσου επιθετικού.

Επιμέλεια: Μαίρη Καργιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x