Stoiximan Super League

Αντεπίθεση της Κέρκυρας και «επίθεση» στον Κούγια

Η Κέρκυρα απάντησε στις πρόσφατες του Αλέξη Κούγια παραθέτοντας για σειρά από ερωτήματα για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ. «Ποια καταγγελία του αποδείχτηκε αληθινή;», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Την απόφαση να απαντήσει με επιθετικό τρόπο στον Αλέξη Κούγια για τις πρόσφατες κατηγορίες του με αφορμή την ήττα της με 3-0 από τον Ηρακλή και με 4-0 από τη Βέροια πήρε η Κέρκυρα. «Ποια καταγγελία του αποδείχτηκε αληθινή;», αναφέρει και ασκεί μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, που έχει τον ίδιο στόχο με τους «Φαίακες». Δηλαδή, την παραμονή στη Super League.

«Η ομάδα μας δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να ασχοληθεί με οποιονδήποτε τρόπο μαζί του, ούτε βέβαια να κατέλθει στο ύψος του», τονίζεται.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ‘’ ΑΛΕΚΟΥ’’ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ;( ΒΛ.π.χ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Κ.Ο.Κ).

2. ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΛ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ;;

3. ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ;;; (βλ. τελευταία ανακοίνωση που στρέφεται κατά του ΑΟΚ, της ΒΕΡΟΙΑΣ, ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, TOY ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Κ.Ο.Κ). ΠΟΙΑ ‘’ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ’’ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;;;;;

4. ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ;;

5. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΥΓΙΗΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΚΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ;;;

6. ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΛΛΙΝΩΔΙΕΣ, ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΥΒΡΕΙΣ, ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΣΕ ( ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΗΡΑΚΛΗΣ , ΑΕΚ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ) ;;; ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ;;;

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΣΤΟ «ΥΨΟΣ ΤΟΥ«. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ‘’ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ’’ Η ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ‘’ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ’’ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ‘’ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ’’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x