Σκωτία

Αντίο στον τίτλο λέει η Ρέιντζερς

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, η Ρέιντζερς έχασε εκ νέου έδαφος στη μάχη του τίτλου στη Σκωτία, μετά την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Κιλμάρνοκ.

Απανωτά είναι τα σοκ που δέχεται εσχάτως η Ρέιντζερς. Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από την Αμπερντίν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας, ήρθε άλλη μια «σφαλιάρα», αυτή τη φορά από την Κιλμάρνοκ στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής. Οι «διαμαρτυρόμενοι» παραχώρησαν ισοπαλία 1-1, έχοντας προηγηθεί άλλη μια με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν, και πλέον βρίσκονται στο -7 από την πρωτοπόρο Σέλτικ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το Άιμπροξ στο 29’ με τον ΜακΆλενι και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μορέλος στο 64’.

Στην πρόκριση επί της Ρέιντζερς στα ημιτελικά του Κυπέλλου φαίνεται ότι έμεινε η τρίτη του πίνακα, Αμπερντίν, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Λίβινγκστον και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από την τέταρτη Κιλμάρνοκ, στη μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη.

Σπουδαία νίκη, που την φέρνει «αγκαλιά» με τα πλέι οφ πέτυχε η Χιμπέρνιαν, που επικράτησε 2-0 της Μάδεργουελ και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τη βασική αντίπαλό της στη μάχη για την εξάδα, τρεις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. Τέλος, «θύμα» έκπληξης έπεσε η πέμπτη της βαθμολογίας, Χαρτς, η οποία ηττήθηκε 1-0 από τη Χάμιλτον, η οποία έκανε σπουδαίο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, ξεφεύγοντας έξι βαθμούς από την προτελευταία θέση, που οδηγεί στα μπαράζ.

Αναλυτικά η 30η αγωνιστική

Σάββατο 16/3
Αμπερντίν-Λίβινγκστον 1-1
(30’ ΜακΓκιν - 43’ Σίμπαλντ)

Χάμιλτον-Χαρτς 1-0
(37’ ΜακΓκόβαν)

Χιμπέρνιαν-Μάδεργουελ 2-0
(19’ πεν. ΜακΝάλτι, 39’ Γκρέι)

Ρέιντζερς-Κιλμάρνοκ 1-1
(64’ Μορέλος - 29’ ΜακΆλενι)

Σεντ Τζόνστον-Σεντ Μίρεν
(Αναβλήθηκε)

Κυριακή 17/3
Νταντί-Σέλτικ (14:30)

Η επόμενη (31η) αγωνιστική

Παρασκευή 29/3
Λίβινγκστον-Χιμπέρνιαν (21:45)

Σάββατο 30/3 (17:00)
Χαρτς-Αμπερντίν
Κιλμάρνοκ-Χάμιλτον
Μάδεργουελ-Σεντ Τζόνστον
Σεντ Μίρεν-Νταντί

Κυριακή 31/3
Σέλτικ-Ρέιντζερς (14:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x