Την άφιξη του Ροντρίγκο Μολέδο στο Πόρτο Αλέγκρε περιμένουν στην Ιντερνασιονάλ, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Μέλο. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε αναφέρθηκε στο story της υπόθεσης, στις προτάσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αλλά και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αναλυτικά

«Με τον Μολέντο υπογράψαμε προσύμφωνο για την 1η Ιουλίου και από την περασμένη εβδομάδα μερικές ομάδες από την Ελλάδα κατέθεσαν πρόταση για δανεισμό του. Είχαν, μάλιστα καταθέσει πρόταση αγοράς, αλλά ο Μολέντο αρνήθηκε και υπέγραψε προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ, οπότε η πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να πουλήσει τον παίκτη δεν υπάρχει πια.

Οπότε, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός προσπάθησαν να πάρουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει αυτόν τον δανεισμό , αλλά καταφέραμε κυρίως χθες να προοδεύσουμε σε αυτό το θέμα. Προχωρήσαμε αρκετά επισημαίνοντας την επιθυμία του παίκτη να έρθει να παίξει στην Ιντερνασιονάλ. Θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει να παίξει άλλους 2-3 μήνες εκεί και να έρθει να αγωνιστεί εδώ τον Ιούλιο.

Αλλά αντιστάθηκε στην πίεση. Οπότε, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Θα κοιτάξουμε αύριο να δούμε αν μπορέσουμε να τελειώσουμε με την υπόθεση και ο ποδοσφαιριστής να καταφέρει να έρθει στο Πόρτο Αλέγκρε μες στις επόμενες μέρες».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ