Ιταλία

Αντρέα Τραβέρσο: «Δεν τη γλιτώνει η Μίλαν από το Financial Fair Play»

Από τον… κυκλώνα του Financial Fair Play δεν θα ξεφύγει ούτε η Μίλαν, κάτι που κατέστησε σαφές σε σχετικές δηλώσεις του στην Gazzeta dello Sport ο επικεφαλής του, Αντρέα Τραβέρσο.

Καμία ειδική μεταχείριση δεν θα έχει η Μίλαν όσον αφορά τους κανόνες του Financial Fair Play, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής του μηχανισμού της UEFA, Αντρέα Τραβέρσο, στην «Gazzeta dello Sport».

«Η Μίλαν δεν πρόκειται να εξαιρεθεί από το FFP, διότι πολύ απλά καμία ομάδα δεν εξαιρείται. Πρέπει τα κλαμπ να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να σκοπεύουν αλόγιστα, καθώς υπάρχουν συνέπειες. Στην Μίλαν αρκεί να συνειδητοποιήσουν ότι δεν γίνεται να κάνουν ότι θέλουν», δήλωσε ο Τραβέρσο.

«Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους και οφείλουν ειδικά όσες ομάδες αγωνίζονται στην Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να τους σέβονται. Εάν ξεπεράσουν τα όρια θα τιμωρηθούν σκληρά, όμως δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε από το να συνεχίσουν να αγοράζουν», πρόσθεσε το στέλεχος της Uefa.

Τέλος, μίλησε και για το πώς οργανισμός του FFP έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα πρωτοφανή αποτελέσματα που έχει πετύχει το FFP.Ο οργανισμός όσο πάει και μεγαλώνει και καθιστάτε οικονομικά βιώσιμος. Το ζήτημα είναι ότι και στο ποδόσφαιρο πια, ο πλούσιος γίνεται πλουσιότερος και ο φτωχός, φτωχότερος».

Είναι γεγονός πως οι Μιλανέζοι έχουν πραγματοποιήσει πολλές ακριβές μεταγραφές φέτος, με το συνολικό κόστος τους να ξεπερνά τα 190 εκατ. ευρώ.

Έτσι, λοιπόν, εάν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο δεν αποκλείεται να υποστούν «βαριά» καμπάνα απο την Uefa.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x